to akurat wymagaloby sporo pracy gdyz skrypt opracowany jest tak by wyswietlac tylko jedno zdjecie w liscie. takie rozwiazanie nie byloby tez optymalne gdyz obciazaloby znaczniej serwer. jesli przewidujesz miec kilkadziesiat stron i razem kilkaset zdjec to zastanow sie czy chce wykonac taka modyfikacje
ka9
2008-10-29 22:49
No to chociaż gdyby się dało zrobić, tak: ;) aby umieszczając zdjęcia na podstronie x dać przykładowo tytuły...
Zdjęcia pierwsze *zdjęcie* *zdjęcie*
Zdjęcia drugie *zdjęcie* *zdjęcie*
Zdjęcia trzecie *zdjęcie* *zdjęcie*
na dole napisać... "Aby zobaczyć więcej kliknij:" to oczywiście nie problem;)
i w tym miejscu spis podstron strony na której się znajdujemy.
Czyli standardowo bez zdjęć: - zdjęcia pierwsze - zdjęcia drugie - zdjęcia trzecie...
A więc reasumując... Jest możliwość umieszczenia po za tytułem strony - "tytułów" NAD zdjęciami? (Nie opisy, chodzi o to aby jeden tytuł był nad kilkoma zdjęciami - kategorią)
Chciałem to zrobić poprzez ramki ale tu mam zgrzyt... bo z jednej strony "powered by xxx" usuwać nie można, a z drugiej gdybym nie usunął miałbym:
zdjęcia jeden *zdjęcie* *zdjęcie* Powered by....
zdjęcia dwa *zdjęcie* *zdjęcie* Powered by...
Czy więc z podstrony nie dostępnej jako samodzielna z poziomu menu można usunąć ten podpis?
Wygląda to tak, że gdy zostałaby wyświetlona poprzez ramki na stronie
zdjęcia jeden (ramka - strona z usuniętym powered by...) *zdjęcie* *zdjęcie*
zdjęcia dwa (ramka - strona z usuniętym powered by...) *zdjęcie* *zdjęcie*
To siłą rzeczy na dole w tym momencie byłby napis "Powered by" z głównego tematu... temat z usuniętym byłby stosowany tylko do tych podstron mających tworzyć jedną... (iframe)...