Sprawa wygląda następująco. Problemy pojawiają się w chwili, gdy liczba plików w katalogu files (tam są dodawane zdjęcia i inne pliki) przekracza 45, wówczas panel się blokuje i pozostaje zablokowany, aż liczba ta nie spadnie poniżej 40, wówczas znowu można dodawać strony bez problemów. Blokowanie się panelu adminstracyjnego polega na tym, że nie można dodać żadnych nowych stron:-(, a próba zmiany tych co są powoduje, że dane znikają.
Ostanio była zmiana oprogramowania PHP na serwerze. To może być błąd w skryptach strony, może też być to jakiś błąd serwera. Tego nie potrafię określić.
Dałem znać adminowi. Gdy admin testował nową wersje strony nie dodał plików w files i wszystko działało,zalecił bym się przesiadł na wersję QuickCMS 2.1 i to zrobiłem. Problem jednak pozostał. Dodatkowo jeszcze zamieszenie robił plik .httaccess (ten umieszczony w templates) który mieszal w języku PHP i blokowal wyświetlanie strony.
Tak to wyglada. Powiem szczerze, nie wiem co z tym zrobić. Strona o której mowa to www.helpanimals.pl. Na serwerze jest plik phpver.
Jeśli, któś mógłby coś pomóc to bym bardzo prosił.
Postanowiłem odświeżyć temat. Mam stronę i foto na niej. Niestety, spotkał mnie przypadek wymieniony przez kolegę Adi311. Wyłączyłem opcje "Wyświetl pliki na serwerze w formularzu" jak radził treewood. Myslę - Sukces. Strony dają sie tworzyć i jest OK. Ale nic bardziej mylnego. Strony dodawać mogę, ale plików ze zdjęciami zaladować juz nie mogę. Może potrafi ktoś pomóc.