Dziwne wyświetlanie strony na różnych komputerach

jarolka2009

No avatar

2009-01-21 14:33

Na wstępie mojego postu zaznaczę że jestem na etapie nauki tego cms'a, i wszystko robię metodą prób i błędów :).
Na podstawie pomocy na forum, zmieniłem sobie wzór tła strony (to ala drewno na coś innego), wyrzuciłem logo, zmieniłem górny baner na swój projekt. Wszystko pięknie się podmieniło, na moim komputerze wyglądało ok. Jakież było moje zdziwienie kiedy otworzyłem stronę na innym komputerze i okazało się, że zmieniona grafika wróciła do formy przed zmianą... Owszem dodany tekst i zdjęcia do niego są te które dodałem, natomiast szata graficzna wróciła do formy sprzed edycji.
W plikach graficznych pozostawiłem nazwy takie jak były, edytowałem tylko formę graficzną. Przez ftp sprawdziłem, że są te pliki które wgrywałem (podmieniałem).
Co źle zrobiłem?

» Quick.Cms v2.x

jarolka

treewood (OpenSolution)

2009-01-22 07:54

Podeslij link do strony i podeslij screeny co na twoim komputerze widac. Porownam to z tym co ja widze

jarolka

No avatar

2009-01-25 00:24

Chyba wiem co było powodem. Z innego komputera chmod ustawiłem na 7777 i strona zaczęła wyświetlać się poprawnie. Ale skąd pobierało inną grafikę jak podmieniałem pliki...

jarolka

Do góry
o nas | kontakt