Nie chce odpalic...

shifty102

No avatar

2009-02-22 20:08

Witam. Chcialem zalozyc nowa strone oparta na Quick.CMS 2.3. Uzywalem tego skryptu juz wczesniej na tym samym serwerze co teraz, bez zadnych problemow. Teraz mam problem...
Wrzucilem wszystkie pliki na serwer, poustawialem CHMODY dla plikow i folderow, wchodze na strone i mam blad:

Warning: main(libraries/TplParser.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/sunave/public_html/kino/index.php on line 17

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'libraries/TplParser.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sunave/public_html/kino/index.php on line 17

Nie wiem co sie dzieje, probowalem jescze raz ale dalej to samo, nawet probowalem bez wczesniejszego zmieniania chmodow. Prosze o pomoc, pozdrawiam.

» Quick.Cms v2.x

treewood (OpenSolution)

2009-02-23 08:27

skrypt nie widzi pliku TplParser.php w katalogu libraries. Jesli go nie ma to go wgraj a jesli jest ale o nazwie "tplparser.php" tzn, ze twoj program do FTP zmienia wielkosc liter w nazwach plikow. Wgraj pliki jeszcze raz bez zmiany nazw plikow

Do góry
o nas | kontakt