Jak zmienić te nazwy?

claris00

No avatar

2008-06-12 19:44

Wgrałam nowego cmsa Quick, wyglada ładnie tylko nie wiem gdzie moglabym zmienic te nazwy głównych katalogow na stronie, gdzie sie wyswietla Kategorie, Producenci. Chcialabym zamiast nich wstawic inne nazwy, tylko nie wiem gdzie to zrobic. Szukalam juz w FTP po wszystkich plikach php, ale nic nie znalazlam. Prosze o pomoc.

» Quick.Cms v2.x

tomaszek

No avatar

2008-06-12 20:40

Wejdź do katalogu config, edytuj plik o nazwie lang_pl.php i znajdź fragment $aMenuTypes[1] = 'Menu górne nad logo';
$aMenuTypes[2] = 'Menu golrne pod logo';
$aMenuTypes[3] = 'Kategorie';
$aMenuTypes[4] = 'Producenci';
Własnie tutaj zmienia się te nazwy :)

jacek115

No avatar

2008-06-12 21:50

Witam,

Też miałem właśnie ten problem. I teraz mam następny :)

gdy edytuję "lang_pl.php" zmieniając $aMenuTypes[3] = 'Kategorie'; na $aMenuTypes[3] = 'Informacje'; wyskakuje mi błąd na stronie:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/sites/strona/c/h/strona/config/lang_pl.php:1) in /var/www/sites/strona/c/h/strona/index.php on line 16

Ktoś może wiem czym to jest spowodowane ?? Bardzo był prosił o pomoc :)

jacek115

No avatar

2008-06-12 22:09

Problem rozwiązany - edytowałem w innym programie i już działa :)

tomsson

No avatar

2009-02-27 21:21

jak to edytowales w innym programie???

ja mam taki komunikat

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/zyzak/domains/domaindirectory.pl/public_html/config/lang_pl.php:1) in /home/zyzak/domains/domaindirectory.pl/public_html/index.php on line 19

po tym jak zmienilem producenci na inny wyraz

domaindirectory.pl

:/

pomocy!!

treewood (OpenSolution)

2009-03-03 08:20

tomsson - prawdopodobnie uzywasz edytora, ktory nie wspiera kodowania UTF8. uzyj np. editplus'a i edytuj plik config/lang_pl.php i zmien na nowo w nim co chcesz zmienic

Do góry
o nas | kontakt