annna![]() 2009-03-13 15:03 | Witam, mam pytanie: jak mozna zmienic tytul strony startowej, nie chodzi mi o ten ktory mozna zmienic w panelu administracyjnym, tylko sam poczatek. Przyklad: najpierw pojawia sie ORTO a potem to co wpisujemy w konfiguracji PA czyli np. ORTO uslugi dentystyczne.. » Quick.Cms v2.xAN |
treewood (OpenSolution)2009-03-16 08:05 | nie rozumiem ... |
annna![]() 2009-03-16 20:57 | sprobuje wytlumaczyc - po wejsciu na strone glowna (gdzie wybieramy jedna opcje z menu gornego) u gory na niebieskim pasku przegladarki pojawia sie tytul strny na jakiej jestemy: np. O Firmie. Gdy zmieniamy strone np na kontakt wtedy na pasku ukazuje sie tytul: Kontakt i pozniej tytul ktory wpisujemy w konfiguracji PA. Ale gdy mam wlaczona strone startowa - o firmie nie ma napisu o firmie tylko cos innego... gdzie mozna to zmienic? AN |
treewood (OpenSolution)2009-03-17 07:41 | wchodzisz do edycji strony, wybierasz zakladke SEO i tam masz pola do wypelnienia m.in. tytul strony |
annna![]() 2009-03-18 22:57 | Dzieki wielkie!!! ze tez to takie proste bylo ;) AN |