Witam, czy jest mozliwosc zeby lista podstron wyswietlala sie w poziomie?? teraz w /content/ wyswietlaja sie pionowo a chodzi o to zeby powiedzmy 3 w wierszu sie miescily i po kolei dalej zdjecie 1 zdjecie 2 zdjecie 3 podpis 1 podpis 2 podpis 3 krotki opis 1 krotki opis 2 krotki opis 3
Da się, ale nie jest to do końca taka łatwa sprawa. Trzeba by zrobić coś na kształt pluginu productsInRow dla Quick.Cart. Tzn inny szablon i prawdopodobnie trzeba by zastosować szablon tabeli, wtedy byłaby pewność, że nic nie będzie się rozjeżdżało. Kiedyś robiłem coś takiego jednemu klientowi i wyszło fajnie, jednak trochę było z tym dużo pracy, żeby solucję zamieszczać na forum.
pamiętaj że żeby się lista poukładała dobrze musisz dać wysokość do elementów listy więc jak dasz za długi opis skrócony to się przepełni i rozsunie. Wtedy z pomocą OVERFLOW HIDDEN możesz to jakoś ukryć ale to nie do końca jest dobre rozwiązanie.
Podsumowując Robię tak sobie kolumny w liście "podstron" jak wiem że klient który to będzie wprowadzał: a.) myśli nad tym co wpisuje b.) tytuły tych stron są krótkie
pokombinuj z css po prostu
ja robię pages_defoult - standardowo i dokładam pages_kolumn - zmieniając w nim