Witam Mam ogromny problem. Strasznie zależy mi na czasie. Zrobiłem stronę w Q.cms wchodząc przez IE nie wyświetla się nic poza zmienionymi danymi w schemacie Q.cms. Nie widać niczego co sam napisałem. Pod inne przeglądarki takie jak FF, Opera itp wszystko jest ok. Strona wyświetla się w całości i jest cały opis. Podam adres strony by pokazać jak to wygląda: www.fizjo-masaz.com
Problem tkwi w stopce strony powinno tam być 'Design by styleshout' - CC2.5 ;) A tak na poważnie może problem polega na tym, że wklejasz tekst z worda, czy czegoś podobnego.
http://quick.yoyo.pl/
christof_ka
2009-10-14 18:12
A jest możliwość że jak go właśnie wklejam z worda to tak jest? Robiłem tak żeby między wierszami był akapit.
christof_ka - IE bardzo "nie lubi" bezpośrednego wklejania z Worda. Zainstaluj w TinyMCE dodatkową funkcje "wklej z Worda" Ponadto w kodzie widzę jeszcze jakąś zbędną ramkę
Kurcze jestem zielony w tych sprawach. Myślałem że wszystko pójdzie gładko. A ramka jest ponieważ to też było wklejone z worda np cennika nie umiem ułożyć w Q.cms w ramce albo tak żeby był równo...