Kalenarz z możliwością edycji (rezerwacje)

Gwidon

No avatar

2009-09-29 12:01

Szukam kalendarza (prostego!) z możliwością zaznaczania dni - coś w rodzaju zajęte/wolne oczywiście do wklejenia do Quick.CMS. Idealnym byłoby gdyby to był system rezerwacji z możliwością bookowania przez klienta łącznie z obliczaniem ceny za zarezerwowane dni ... Ale na początek choćby edytowalny przez admina kalendarz w formie miesięcznego widoku z zaznaczonymi innym kolorem dniami zarezerwowanymi.

Bardzo proszę o pomoc

» Quick.Cms v2.x

w potrzebie :)

Makaron

2009-09-29 15:44

Chyba będzie Ci ciężko otrzymać poradę na tym forum, ponieważ po prostu trzeba w tym przypadku poszukać skryptu, który by spełnił Twoje oczekiwania i zintegrować go z Quick.Cartem, jeśli nie chce się pisać go od zera. Trzeba poszukać.

podgorski

2009-09-29 17:00

Edytowalny przez admina kalendarz oferuje google. Obsadzisz go na stronie za pomocą iframe.
Niestety nie będzie możliwości rezerwacji przez klienta.

podgorski - http://podgorski.art.pl

Gwidon

No avatar

2009-09-30 14:45

@podgorski - już właśnie desperacko zastanawiałem się czy nie czepić się tego właśnie

@Makaron - no właśnie liczyłem na to, ze komuś taki skrypt wpadł w oko już. Zapiąć go do Quick.CMS to oczywiste, że będę musiał to zrobić - poradzę sobie z tym. Problemem jest jednak, ze te skrypty co widziałem do tej pory albo oferują przerost formy nad treścią albo po prostu nie nadają się po prostu chyba do niczego... Albo źle szukałem albo nie trafiłem jeszcze na darmowy skrypt do "book-owania" liczącego kwotę za zaznaczone dni...

tr_c

2009-10-16 22:12

A taki by sie przydał ? http://e.ehost.pl/cms-drop-lite/

trc

Gwidon

No avatar

2009-10-19 00:15

Nie byłby zły ... Jest prosty ale pokazuje dokładnie to o co pytałem :) To jest Twój wytwór czy jakiś gotowiec ?

tr_c

2009-10-21 07:22

php_event_calendar / email /modyfikacja przez opensolution

Do góry
o nas | kontakt