louise2009-11-12 11:39 | Nie wiem dlaczego po wgraniu na serwer (www.freehost.pl) Quicka.Lite najnowsza wersja 2.4 (moja strona to: www.test.lisaprojekt.pl) nie wyświetlają się elementy graficzne wersji demo, czyli obrazek odpowiedzialny za tło całej strony (templates/img/bg.jpg) oraz obrazek stanowiący tło w górnej części strony, tam gdzie jest zwykle logo czy baner (header.jpg). Jak widać strona wyświetla się na białym tle i nie mogę zrobić żadnej zamiany elementó, skoro nawet te demonstarcyjne sie nie wyświetlają. Co robić??? » Quick.Cms v2.xlouise |
Makaron2009-11-12 17:03 | Spróbuj usunąć plik .htaccess z katalogu templates. www.mak-web.pl |
louise2009-11-13 16:38 | ale w katalogu templates mam tylko następujące pliki: container.tpl, default.css, menu_1.tpl (menu_2, 3,4), messages.tpl, pages_deafault.tpl, pluggins.css oraz foldery: admin, img i themes. Nie było tam od samego początku takiego pliku jak .htacces. louise |
Makaron2009-11-16 13:36 | Ten plik domyślnie jest ukryty. Jeśli używasz TotalCommandera to trzeba uaktywnić opcję Sieć -> FTP Pokaż ukryte pliki. www.mak-web.pl |