piotr9892009-05-02 00:58 | Zaznaczyłem że posiadam darmową wersje bo inaczej nie mogę zadać pytania, lecz posiadam płatną » Quick.Cms v2.x |
treewood (OpenSolution)2009-05-02 07:56 | temat dotyczy ogolnie sprawy nie wylacznie platnej dlatego pod tym warunkiem zostawie ten temat bo inaczej bym go usunal. |
piotr9892009-05-02 09:52 | mam starszą wersje i nie posiadam opcji "Wyświetl pliki na serwerze w formularzu" |
Cinek.ck2010-01-22 14:15 | Witam a co odpowiada za tą funkcje "wyświetl pliki na serwerze w formularzu" chodzi mi o to o co mam powiadomić admina żeby coś zmienił w ustawieniach ? mam hosting na netarteria i korzystam z plesk 8.3.0 może tam mam coś ustawić bo też mnie wyrzuca z Quick Cms jak opcję "wyświetl pliki na serwerze w formularzu" ustawię na "tak", jak ustawię na "nie" to mnie nie wyrzuca. Jest to dość uciążliwe bo muszę za każdym razem wgrywać pliki. Dodam jeszcze ze jak testowałem na darmowych hostingach np. Ósemka.pl działa poprawnie, więc to wina ustawień tylko nie wiem jakich proszę o pomoc. lordofhares.com |
Makaron2010-01-22 18:29 | To kwestia przetwarzania formularzy. Niektóre serwery mają ustawione limity danych, jakie mogą być przetworzone i przesłane przez formularz. |
Cinek.ck2010-01-22 19:50 | Aha więc muszę się admina wypytać dokładniej tym razem o przetwarzanie formularzy, bo jak napisałem to mi odpowiedzieli że wszystko gra :).Dziękuję pozdrawiam. lordofhares.com |