Jarecki2009-09-19 01:01 | Na serwerze swojego dostawcy internetu przez 3 lata trzymałem stronę zrobioną w Quick.cms w wersji bodaj 0.4. W końcu postanowiłem ja zmodernizować na 2.4. Lokalnie pod WAMPem zrobiłem stronkę, po drodze borykając się z funkcją ereg i gdy wszystko już działało jak należy wrzuciłem na serwer. Wszystko wyglądało ładnie, aż do momentu gdy chciłem przejść do panelu administratora. Wpisanie admin wywołuje biały ekran. Nigdzie nie znalazłem porady co robić? Adres strony apteka100.pl można sprawdzić dopisując /admin. Proszę o pomoc. » Quick.Cms v2.xJarecki |
Jarecki2009-09-19 21:46 | Poradziłem sobie sam, przeszukałem po kolei wszystkie katalogi, a w końcu jeszcze raz przekopiowałem fckeditor ... i pomogło. Edytor był odpowiedzialny za brak ekranu admin. Jarecki |
gucio926![]() 2010-02-08 22:03 | Mam ten sam problem co mam zrobić ? |
Makaron2010-02-09 16:27 | Problemów może być wiele. Może to być np. jakiś błąd w PHP, a na serwerze możesz mieć wyłączone raportowanie błędów - wtedy nie wiadomo co się dzieje, a strona się nie wyświetli, bo wywala errora. Spróbuj może tak jak poprzednik z tym samym problemem zastąpić/porównać pliki z oryginalną wersją. |