Wylogowuje mnie

Cinek.ck

2010-02-18 09:15

Witam.
Po dodaniu około 34,35 zdjęć zostaję wylogowany a panelu admina i nic nie mogę zmienić na tej podstronie, nie mogę nic usunąć, czy dodać czegokolwiek bo mnie automatycznie wylogowuje po kliknięciu na "zapisz".
Pokaż pliki na serwerze mam ustawione na "nie".
jak dodam kolejną podstronę to jest to samo blokuje się po dodaniu 34 zdjęć...
Czy wie ktoś co mogę z tym zrobić bądź w którą stronę się kierować?
Proszę o pomoc, albo jakąś podpowiedź.

Wersja 2.4

» Quick.Cms v2.x

http://lordofhares.com/

Makaron

2010-02-18 15:56

Masz możliwość przetestowania skryptu na innym serwerze?

Cinek.ck

2010-02-18 20:23

Przetestowałem na lokalnym i działa cacy hmmm, więc skrypt działa poprawnie. Wiem ze nie należy to już do Waszej kwestii, ale może ktoś mógł by mi napisać jak to fachowo nazwać, bo nawet nie wiem jak mam to opisać adminowi. Pamiętam jak mi napisałeś że chodzi o limit przesyłanych danych. Napisałem do admina netarteri, a on mi napisał że nic nie mam po blokowane, wrzucił Wasz skrypt na swoje konto i dał mi do przetestowania ale u niego wszystko "śmigało", wraz z wyświetlaniem plików na serwerze więc już zgłupiałem.

Chodzi mi o fachową nazwę co jest odpowiedzialne za blokadę przesyłania danych, może to błahostka, ale niestety tego nie wiem.

http://lordofhares.com/

badlove

2010-03-15 21:21

Mam ten sam problem.

Po dodaniu pewnej ilości zdjęć przez panel Admina, nie jestem co prawda wylogowywany, ale nie mogę dodać nic więcej ani też usunąć treści z podstrony z dodanymi zdjęciami.

Czy to nie jest ograniczenie charakteryzujÄ…ce wersjÄ™ QCMS Lite?

Jeśli nie to proszę o pomoc w "uwolnieniu" skryptu abym mógł dodawać dowolną ilość obrazków.

badlove

Makaron

2010-03-16 14:15

@badlove: Wystarczy trochę przejrzeć forum. Wyłącz opcję "Wyświetl pliki na serwerze w formularzu" w Konfiguracji i wszystko powinno wrócić do normy - na niektórych serwerach powoduje ona problem.

www.mak-web.pl - modyfikacje QC i QCMS

Do góry
o nas | kontakt