mogę wprowadzać treść jednak jak chce coś wpisać w linijce poniżej - wciskam enter, w edytorze (fckeditor) jest ok a na stronie w miejscu między linijkami tekstu pojawia się coś takiego --> |n| Tak samo jest jak wstawię tabelę z danymi - wtedy przy każdej komórce pojawia się |n|
kod menu11.tpl wygląda tak:
<!-- BEGIN LIST --><div id="galeria"><!-- END LIST --> <!-- BEGIN HEAD --><h3>$aData[sName]</h3><!-- END HEAD --> <!-- BEGIN FOOT --><div class="txt">$aData[sDescriptionShort]</div></div><!-- END FOOT -->
<!-- BEGIN HEAD_SUB --><!-- END HEAD_SUB --> <!-- BEGIN FOOT_SUB --><!-- END FOOT_SUB -->
<!-- BEGIN SELECTED --><!-- END SELECTED -->
link do strony: http://www.amdc.strefafirmy.eu/index2.php?kontakt,3
Quick.Cms Lite 2.2 może ktoś miał już podobny problem lub wie jak to rozwiązać.
» Quick.Cms v2.x
pozdrawiam
cieju
2010-05-01 10:43
a może wie ktoś co odpowiada za zapisywanie danych do plików: pl_pages.php i pl_pages_ext.php bo widzę ze wszędzie w tych plikach, między </br> są te znaki |n| tyle że w content się nie wyświetlają a w column2 tak.
Ja też mam takie |n|. Wyswietlam na stronie glownej sDescriptionShort z innej strony i pojawiają się takie w miejsce przejścia do nowej linii - jak się tego cholerstwa pozbyć? Bo czegoś nie udało mi się zastosować rozwiązania powyżej.