Witam, czy w Quick CMS jest jakieś ograniczenie maksymalnej ilości zdjęć dodanych do jednej podstrony? Miałem wcześniej problem po dodaniu chyba z 20 zdjęć (nie pamiętam dokładnie ilość) ale doczytałem się na forum, że trzeba wyłączyć opcję pokazywania plików na serwerze w formularzach. Po zrobieniu tego wszystko zaczęło działać i było ok dopóki nie dodałem 36 zdjęć do jednej ze stron. Znowu wystąpił problem. Nie mogę dodawać nowych zdjęć, usuwać już dodanych ani zapisywać stron po edycji. Komunikat mówi, że strona zapisała się poprawnie ale zmiany znikają więc się nie zapisała. Co zrobić? Potrzebuję dodawać dużo zdjęć do jednej podstrony.
Nie ma takich ograniczeń. Sprawdź czy poprawnie są nadane prawa CHMOD dla katalogów, opisanych tutaj: http://opensolution.org/Quick.Cms/docs/?id=requirements Jeśli wszystko jest wykonane jak w opisie instalacji to możesz zwrócić się z zapytaniem do admina serwera czy nie pojawiły się ostatnio jakieś zmiany w konfiguracji lub po prostu spróbować przenieść stronę na inny serwer.