DarkSilver2010-06-23 00:38 | Quick.Cms Lite nie oferuje przyjaznych linków, jednak można własnoręcznie napisać regułkę w .htaccess do generowania przyjaznych linków, jednak pytanie brzmi - jak pozbyć się znaku "?" w adresie? Bo regułkę mogę sobie napisać tylko że system wciąż będzie generował strony zawierające znak "?" w adresie. » Quick.Cms v2.x |
kamyk-aka-kamikaze2010-06-24 21:34 | Nie pamiętam już dokładnie jak, ale mnie się udało. http://seduce.com.pl |
DarkSilver2010-06-25 15:30 | Jakby ci się przypomniało to daj znać, albo wrzuć gdzieś zmodyfikowane pliki, które należy podmienić. |
Makaron2010-06-28 11:17 | Przyjazne linki są jedną z funkcji wersji płatnej, tak więc nie ma się chyba co dziwić, że nie podamy solucji na forum dla darmowej wersji. Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms |
patefoniQ2014-02-02 07:55 | Zgadzam się z Tobą. Jednakże, nie chcecie sprzedawać pojedynczo tego dodatku, a jest on potrzebny do pozycjonowania. Nie ma dla mnie sensu kupować TIRa, żeby raz przewieźć komuś palety, jeśli rozumiesz o co mi chodzi. Kupowanie całej płatnej wersji, tylko dla przyjaznych linków, jest średnim pomysłem. Tym bardziej, że dość mocno zmodyfikowałem darmowy skrypt i teraz przenoszenie go na płatny, to dużo pracy i nie wiadomo czy wszystko zadziała tak jakbym chciał. pozdrawiam |
selekcjoner2014-02-02 11:29 | Oczywiście możesz zlecić wykonanie takiej modyfikacji jakiemuś programiście. simlution.org |