Podstrony z obrazkami/galeria

soul87

No avatar

2010-05-21 10:18

Witam, czy istnieje jakis prosty sposób albo komuś się udało zrobić stronicowanie obrazków w galerii?
w jednej z podstron zamierzam umieścić dużo zdjęć poprzez dodawanie plikow graficznych do podstrony, jednak chciałbym aby ukazywało sie jedynie 9 obrazków a nastepne były umieszczane na kolejnych podstronach.

» Quick.Cms v2.x

Makaron

2010-05-21 15:58

Kiedyś wykonywałem taką modyfikację jako dedykowaną, ale niestety płatną. Gdybyś był zainteresowany proszę o kontakt na mail: marcin@mak-web.pl, choć być może ktoś zna prostszy sposób i pomoże na tym forum. Mi zajęło to wtedy jednak sporo czasu, stąd podanie solucji tutaj nie jest łatwe.

Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms

DidExit

2010-08-06 11:17

Witam.
Może trochę odświeżę wątek żeby nowego nie zakładać bo mam pytanie związane z galerią...

Co zrobić żeby zamiast 3 obrazków w poziomie, wyświetlało się 5... dzięki temu można by było trochę upakować obrazki w galerii tym bardziej, że u mnie galeria jest na całą szerokość strony (bez lewej kolumny)

Makaron

2010-08-09 16:03

Zdaje się, że masz płatną wersję, tak więc prosimy o kontakt poprzez formularz kontaktowy na naszej stronie. To forum służy do wsparcia wersji darmowych.

Mak-Web.pl - Quick.Cart & Quick.Cms templates

Do góry
o nas | kontakt