1. Jak/czy da się usunąć ten bannerek Quick Cms, który przysłania trochę moje logo. Znajduje się on powyżej sloganu (bawiłem się w CSS ale nie mogłem jakoś usunąć).
2. Czy edycja strony (dodawanie newsów, usuwanie niektórych linków) jest możliwa w tym panelu www.mojastrona.pl/admin.php ? Czy trzeba bawić się w plikach? Bo jak próbuje cokolwiek zrobić w panelu (zapisać, usunąć) to wyskakuje mi za każdym razem taki raport:
Warning: fopen(db/pl_pages.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/malinowyc/domains/tibiasguild.unl.pl/public_html/libraries/FlatFiles.php on line 65
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/malinowyc/domains/tibiasguild.unl.pl/public_html/libraries/FlatFiles.php on line 232
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/malinowyc/domains/tibiasguild.unl.pl/public_html/libraries/FlatFiles.php on line 237
I jeszcze z 10 linijek podobnych raportów.
Nadmieniam, że mój serwer obsługuje php 5.2.9 (www.tibiasguild.unl.pl/phpver.php) Info z biblioteki GD (www.tibiasguild.unl.pl/phpinfo.php)
-Mój serwer jest darmowy (testuje Quick Cmsa, ewent. potem się przeniosę) -w tych info z biblioteki GD nie bardzo mogę się połapać więc jakbyście mogli spojrzeć: www.tibiasguild.unl.pl/phpinfo.php -Używam darmowego Quick Cmsa -Nie przerażajcie się domeną, bo kolega mi dał na trochę ten serwer :P