Mam takie pytanie: Mam swoją główną stronę powiedzmy mojastrona.pl i chcę, żeby cały panel sklepu był widoczny tylko w zakładce mojastrona.pl/sklep.html. Czy jest to możliwe, czy musi to być pod stroną mojastrona.pl. Jeśli może to jak ponazywać katalogi tam gdzie wgrywam Quick.cms. i gdzie musi się znajdować strona mojastrona.pl/sklep.html żeby było powiązanie
Radzę trochę przeczytać o wykorzystywaniu pliku .htaccess w Google. Na pewno sklep musisz zainstalować do jakiegoś podkatalogu, a następnie możesz zrobić np. przekierowanie 301 z adresu mojastrona.pl/sklep.html na adres mojastrona.pl/katalog_sklepu Dodatkowo możesz zamaskować adres tak, żeby cały czas był widoczny adres mojastrona.pl/sklep.html ale ja bym tego nie robił ze względu, że może to być niewygodne dla użytkowników sklepu.
Jak rozumiem generowany sklep ma pojawić się na mojej domenie mojastrona.pl, ja natomiast chcę na tej stronie umieścić coś innego i dopiero w podstronie mojastrona.pl/sklep.html (czyli chcę podstronę sklep.html traktowac jako stronę główą sklepu). Próbuję to zrobić w panelu administracyjnym i nie widzę wygenerowanego sklepu ani pod adresem mojastrona.pl ani mojastrona.pl/sklep.html. A tak wogóle czy ten plik sklep.html sam mi się wygeneruje?