Tak więc spróbuj go wkleić do pełnego opisu strony przy wyłączonym edytorze WYSIWG. Ze strony producenta ściągnij plik AnLake.jar i umieść go w głównym katalogu programu. Wykorzystywane jest także zdjęcie odbicie690.jpg również powinno się ono znajdować w głównym katalogu skryptu.
... ale sądząc że jest to szeroko znany aplet nie opisałem szczegółów. Otóż program do zrobienia tego apletu jest na moim kompie i jego wykorzystanie jest legalne. Aplet widoczny na http://jantar2005.pl/anfy/ jest umieszczony na moim serwerze i w jego katalogu znajdują się: index.html anfy.class anLake.class anLake.jar lware.class lakescr.txt ajbut1.gif odbicie690.jpg Wszystkie te pliki tworzy program i zapisuje w wybranym katalogu. Teraz pytanie jest w jaki katalog wrzucić te wszystkie pliki do QCMSa, aby to zadziałało. Wykonałem Twoją radę i wpisałem kod (po wyłączeniu WYSIWG) i wygląda że chce zadziałać, ale nie wiem gdzie wrzucić wszystkie potrzebne pliki. Teraz to wygląda tak: http://chaty.beskidy.pl/?oferta,18
... działa!!! Pliki dzięki którym działa ten aplet wrzuciłem do katalogu "files" i w kodzie dopisałem : files/w każdym miejscu kodu gdzie był wpisany plik wykonawczy apletu i działa.
... działa!!! Pliki dzięki którym działa ten aplet wrzuciłem do katalogu "files" i w kodzie dopisałem : files/w każdym miejscu kodu gdzie był wpisany plik wykonawczy apletu i działa.
Można, ale nie można kraść cudzej grafiki Panie jantar ... Ciężko samemu pokombinować? Czy była u mnie jakaś wzmianka na stronie " TU MOŻNA KRAŚĆ !!! "... hmmm
... łatwo obrażasz ludzi. Domyślam się że chodzi ci o pliczek tła, bo widziałem podobny u ciebie. Ale choć ten plik znałem już ok. rok temu to nigdzie nie oskarżałem cię o jego kradzież. A w necie jest dziesiątki stron z których można darmowo i legalnie pobrać ten i inne pliki tła. Nie wiem czy ty czy tobie ukradziono ten plik, ale na pewno ja tego nie ukradłem i oczekuję przeprosin.
Człowieku ten plik robiłem od podstaw od białej strony nie rok temu ale parę tygodni temu, swoją pracę poznam, bo sam się nad nią męczyłem... Nie zapętlaj się już bardziej kończę temat, to forum nie służy do jakiś roszczeń, ale nie będę tolerował takich zachowań.
Proszę na przyszłość uszanować czyjąś pracę, albo chociaż zapytać na maila czy można coś wykorzystać, proste prawda?