Jak wrzucić gotową stronę pobrana za pomocą HTTRACK na serwer?

noobicjusz

2010-10-16 15:15

Skopiowałem moją stronę za Pomocą Win HTTrack, całą zawartość mam w folderach i zaczynam ja robić od nowa bo darmowe użytkowanie się skończyło i usuneli mi ją.
1. Czy muszę znowu wrzucać quick cms.Lite v2.7 na serwer ustawiać priorytety itd
2. Czy może wystarczy wrzucić całą zawartość z dysku w odpowiedni sposób/odpowiednie miejsca na serwre? jeśli tak to w jaki/ jakie?
3. Jak to zrobić?
3. Po jakim czasie znowu usuną mi stronę?(darmowy użytkownik na hostingu Strefa.pl )

to bardzo ważne strona potrzebna mi będzie do obrony pracy licencjackiej więc z góry dziękuję!!!.

» Quick.Cms v2.x

boboo

2010-10-16 15:36

Czysta ciekawość: na jaki temat praca licencjacka?

http://skupienie.kimla.de/?software-quickcart,106

noobicjusz

2010-10-17 14:59

gry komputerowe formą spędzania czasu wolnego uczniów szkół podstawowych

to jak pomoże ktoś?:>

noobicjusz

2010-10-18 14:01

???

Makaron

2010-10-18 15:33

Ściągając stronę przy pomocy programów, jak HTTrack to nie ściąganie skryptu. Tworzona jest iluzoryczna wersja strony (statyczna) oddająca tylko wizualną i merytoryczną treść, jaka się tam znajdowała. Jeśli chcesz korzystać z CMSa musisz go ponownie zainstalować, a jedynie posłużyć się treścią, którą otrzymałeś do uzupełnienia zakładek.

Co do hostingu strefa.pl nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że żaden (nawet darmowy) hosting nie ma ograniczeń czasowych. Najlepiej wpierw skontaktuj się z tą firmą i być może odzyskasz prawa do konta i cały problem zniknie.

Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms

noobicjusz

2010-10-21 13:22

dzięki makaron zrobiłem stronę na hostingu cba.pl <- ten jest w pełni darmowy i obsługuje PHP5 na Strefie jedyne w srebrnym hostingu obsługuje PHP5 który jest potrzebny do odczytywania cms.

Można zamknąć temat:)

Do góry
o nas | kontakt