azzir2010-11-08 16:28 | Chciałbym dodać do menu znajdujących się na środku containera (menu z shortdescription) miniaturki. Oczywiście miniaturki to te same które będą dodawane do danej strony ale nie wiem jak to "ugryźć" próbowałem na róźne sposoby i nic... » Quick.Cms v2.xnet-broker.pl |
Makaron2010-11-09 15:59 | Jeśli 'menu' z short description to chyba nie menu, a lista podstron i tam domyślnie wyświetlają się miniatury, jeśli tylko w stronie nadrzędnej w zakładce Widok ustawisz odpowiedni typ wyświetlania podstron. Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms |
azzir2010-11-10 15:33 | no tak ale ja chciałbym na stronie głównej wyświetlić np po 3 podstrony z różnych menu. Na podstronie oprócz tekstu powinno być też zdjęcie... Czy jest na to sposób? net-broker |
treewood (OpenSolution)2010-11-11 07:26 | azzir - szczerze powiem, ze bez wiekszej modyfikacji nie. musialbys uzyc innych funkcji do wyswietlania menu niz throwMenu() albo w tych funkcjach dodac opcje wyswietlania zdjec bo takich nie ma.
if( isset( $oFile ) && isset( $oFile->aImagesDefault[1][$aData['iPage']] ) ){
|