Kompilo2011-01-24 09:25 | Witam » Quick.Cms v3.xKOmpilo |
Makaron2011-01-24 15:54 | W wersji płatnej można by rozbudować funkcję komentarzy i z niej skorzystać. W wersji darmowej bez poważnych modyfikacji kodu (których raczej nie dostaniesz na tacy na tym forum) nie da rady. Mak-Web.pl - Modyfikacje skryptów Q.Cart i Q.Cms |
boboo2011-01-24 18:18 | Jako, że też zostałem zapytany to zacząłem nad tym myśleć. http://it-service.kimla.de |
Kompilo2011-01-26 19:11 | Boboo KOmpilo |
Kompilo2011-02-02 12:52 | Odnośnie tego co napisał booboo - pozostaje kwestia jeszcze publikacji tego na stronie. Zakładając że spróbuję pobawić się sam wedle tych wskazówek które nakreśliłeś nasuwa się pytanie - jak spowodować publikację tego na stronie, podpinanie do różnych podstron ( na takiej samej zasadzie jak produkty). No i do rozwiązania jeszcze pozostaje mi możliwość dodawania zdjęć przez ten formularz, bo bez zdjęć to nie wypali. Kompilo |
pxl6662011-02-02 14:12 | napisz topic po angielsku - sporo osob spoza polski uzywa quicka i mysle ze moze ci pomoc |
Kompilo2011-02-02 21:40 | Niestety, nie ten poziom :) co do angielskiego. A może ktoś przetłumaczy? KOmpilo |
Kompilo2011-02-03 11:45 | Wracając do wątku. Do tego żebym mógł otrzymać rozwiązanie mojego problemu wydaje mi się że potrzebuję już tylko 3 rzeczy: Sposobu na publikację danych z formularza zamówienia w Quick Cart - tak żeby dane te publikowały się w zwartej formie na stronie www ( możliwe do ostylowania) oraz możliwości podpinania tych danych do podstron ( na takiej samej zasadzie jak produkty) oraz możliwości dodawania zdjęć przez użytkowników zalogowanych ( chodzi o płatną wersję Quick Cart Ext ) Kompilo |
Kompilo2011-02-03 12:01 | Wracając do wątku. Do tego żebym mógł otrzymać rozwiązanie mojego problemu wydaje mi się że potrzebuję już tylko 3 rzeczy: Sposobu na publikację danych z formularza zamówienia w Quick Cart - tak żeby dane te publikowały się w zwartej formie na stronie www ( możliwe do ostylowania) oraz możliwości podpinania tych danych do podstron ( na takiej samej zasadzie jak produkty) oraz możliwości dodawania zdjęć przez użytkowników zalogowanych ( chodzi o płatną wersję Quick Cart Ext ) Kompilo |
Kompilo2011-02-10 21:08 | Naprowadzeniem może być inny rodzaj pomocy. Jak zrobić w Quick Cart, żeby dane z wysłanych formularzy zamówień móc publikować na stronie? Kompilo |
Kompilo2011-02-17 11:46 | Baaaaaardzo proszę, kurcze bez tego nie ruszę z miejsca. Kompilo |
Kompilo2011-02-23 18:35 | Postanowiłem że będę odświeżał temat dopóki nie znajdzie się jakaś dobra dusza i mi nie pomoże :) Kompilo |