Czy jest ktoś chętny za nieduże pieniądze wykonać mi kilka modyfikacji QUICK.CMS w wersji 2.x Potrzebuję:
1. Systemu NEWS który wyświetlałby mi skróty podstron na stronach z wybranym odpowiednio szablonem (np. news.tpl) Wystarczyłoby np. 6 ostatnio dodanych podstron (po ID) + wyświetlanie daty utworzenia każdej podstrony. Przy czym te newsy (skróty podstron) mają być widoczne nie w prawej/lewej kolumnie tylko na dowolnej stronie z wybranym szablonem "news.tpl"
2. Systemu/modyfikacji który spowodowałby że pliki z katalogu /db byłby zapisywane w taki sposób aby zawsze były wykonywane kopie (przed zapisem) i aby te pliki były widoczne przez FTP jako np. _pl_pages.php _pl_pages.def.php _pl_pages_files.php Chodzi o to aby w razie problemów z zapisem typu wyzerowanie pliku, była dostępna poprzednia wersja (przedostatnia). Nie szukam rozwiązań typu BACKUP bo to już mam rozwiązane na samym hostingu. Nie musi być żadnej automatyki przywracania tych plików ... poradzę sobie z tym ręcznie przez FTP.
proszę o propozycje na email: tomy_m@tlen.pl
PS. Generalnie szukam kogoś kto ma pojęcie o QUICK.CMS i za nieduże pieniądze przerobi mi coś od czasu do czasu lub po prostu podzieli się swoimi rozwiązaniami i w ten sposób "odbije sobie" poświęcony na nie czas.