Witam, Mam problem, a mianowicie nie mogę dodać kolejnej strony/aktualności ponieważ pokazuje mi się strona z komunikatem:
"Request Entity Too Large The requested resource /admin.php does not allow request data with GET requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."
Wyczytałem, aby rozwiązać tą kwestię trzeba zmienić opcje "wyświetl pliki na serwerze w formularzu" na "NIE". Tak zrobiłem i dodawanie strony działa jednak nie mam dostępu do tych plików które są na serwerze - tym sposobem wyłączyłem sobie okienko które chce aby było. Usunąłem z serwera około 50 MB plików myśląc, że sprawa się rozwiąże. Jednak po wróceniu do ostatnich ustawień problem pojawił się taki sam mimo tego, że na serwerze mam około 50mb mniej.
Co mam zrobić aby mieć okienko z plikami które są na serwerze i nie widzieć w/w komunikatu??
Jedynie i proste rozwiazanie jakie widze choc moze byc je trudno zalatwic ze wzgledu na adminow serwera to to by ich poprosic by zwiekszyli limit na przesylanego POST'a ...