Chciałem ustanowić lewe meny jako wynikające z menu górnego. Zrobiłem następująco 1. Zmieniłem plik lang_pl $aMenuTypes[1] = 'Menu górne - pierwsze'; $aMenuTypes[2] = 'Menu górne - drugie'; $aMenuTypes[3] = 'Logo'; $aMenuTypes[4] = 'Zasoby'; $aMenuTypes[5] = 'Warsztat'; $aMenuTypes[6] = 'Uwagi'; 2. Utworzyłem pliki container_logo, container_zasoby, itd 3. Zmieniłem w każdym z nich odniesienia do właściwycharkuszy css (logo.css itd) oraz dopisałem odpowiednie menu - $sMenu4 itd 4. Na bazie default.php utworzyłem pozostałe tematy: logo.php itd. Każdy z nich zmodyfikowałem zostawiając dwa pierwsze menu i dopisując jedno którego temat dotyczył np: $sMenu1 = $oPage->throwMenu( 'menu_1.tpl', 1, $iContent, 0 ); $sMenu2 = $oPage->throwMenu( 'menu_2.tpl', 2, $iContent, 0 ); $sMenu6 = $oPage->throwMenu( 'menu_6.tpl', 6, $iContent, 1 ); Ponadto zmieniałem odniesienia do odp pliku container.tpl 5. Utworzyłem pliki menu_4.tpl, menu_5.tpl itd i zmieniłem w nich odpowiednio odniesienie np: id="menu4 w pliku menu_4.tpl itd Po tych zabiegach strona funkcjonuje dokładnie tak jak powinna ale znikło lewe menu. Podstrony wyświetlają się tylko w prawej kolumnie. Robiłem już takie manewry i zawsze działało - teraz nie chce. Co mogłem skopać?