Salomon2012-01-30 11:22 | Wiem, że system dodawania komentarzy jest w płatnych dodatkach tyle, że mnie nie takie komentarze chodzi. Już wyjaśniam. Szablon który stworzyłem na bazie Quick CMS służy mi jako platforma współpracy z jednym konkretnym klientem. W zasadzie mam tam już wszystko co potrzebowałem ale idzie o wygodę. Chodzi o to by użytkownik mógł w szybki i łatwy sposób zamieścić notatkę która natychmiast pojawi się w treści danej podstrony. Ja tymi notatkami zarządzałbym z panelu usuwając jeśli już nie jest potrzebna. Oczywiście mogę kazać zalogować się na panel administracyjny gdzie wybierze sobie właściwą podstronę i umieści notatkę no ale to właśnie nie jest łatwe, szybkie i powoduje ryzyko namieszania w treści danej podstrony. Czy nie istnieje jakiś sposób skrócenia tej drogi i ograniczenia możliwości edycji innych treści? Ideałem byłaby możliwość dodania przeze mnie na stałe do wybranych podstron takiej funkcjonalności. Od strony klienta powinien to być jedynie widoczny tam przycisk który powodowałby możliwość wpisania tekstu w content podstrony. Oczywiście dla bezpieczeństwa klient mógłby się zalogować. Może to akurat wcale nie jest proste bo wymaga zalogowania do niewielkiej jedynie części panelu - jeśli tak to czy mozna po prostu wkleić link prowadzący prosto do edycji jednej konkretnej podstrony której notatka ma dotyczyć? » Quick.Cms v3.x |
pxl6662012-01-30 13:19 | gdzies moze sie jeszcze walesa quick forum - tam chyba mozna bylo dodawac komenty do artykulow |