kajo2012-03-05 17:37 | Mam problem z działaniem dodanych zakładek w menu administracji. Postępując analogicznie do poprzednich wersji » freeware Quick.Cms v3.x chciałem zrobić to samo na najnowszej wersji » freeware Quick.Cms v4.x. Niestety nawet po zmianie $oTpl->tbHtml na $oTpl->tBlock wywala mi komunikat : "Błąd: nie wykonano żadnej akcji". Czy panowie programiści zmienili system tak, żeby nie można już było dodawać zakładek do administracji czy może robię coś nie tak. Jeżeli jest to możliwe proszę o instrukcję, które pliki muszą ulec modyfikacji. » Quick.Cms v4.xKajo |
treewood (OpenSolution)2012-03-05 19:41 | Napisz co zrobiles by mozna bylo cos doradzic bo teraz to co napisales to troche dla mnie jak opis statku kosmicznego |
kajo2012-03-06 16:11 | Otóż w poprzedniej wersji posługując się znalezioną na forum instrukcją byłem w stanie dodać nową, działającą zakładkę do menu administracji bez pokazywania się komunikatu "Błąd nie wykonano żadnej akcji". |
treewood (OpenSolution)2012-03-06 19:16 | moglbys podeslac link do tej instrukcji? |