kajo2012-03-06 18:36 | Właśnie zauważyłem błąd. Jeśli do zakładki mającej być umieszczonej jako podstrona dodamy plik np. pdf to na stronie, do której podstrona jest doczepiona (w miejscu zdjęcia) pojawia się puste zdjęcie. Podejrzewam, że ma to związek z rozpoznawaniem typu pliku - próbowałem z doc i pdf - system chce je wyświetlić na liście nadstrony jakby były zdjęciami. » Quick.Cms v4.x |
treewood (OpenSolution)2012-03-06 19:11 | dziwne ... umialbys to powtorzyc na wersji demo? |
kajo2012-03-06 19:19 | Zrobiłem to w wersji demo na waszym serwerze i rzeczywiście wszystko jest ok. Tyle, że kiedy pobrałem plik od Was i zamieściłem go na swoim lokalnym serwerze to wywala mi się takie zachowanie. Nie wiem o co chodzi (?) - Mam xampa jako lokalhost - najnowsza wersja. |
treewood (OpenSolution)2012-03-06 19:33 | kajo - pobierz czysta wersje z serwera i sproboj zrobic to samo. Jesli Ci sie uda to napisz co dokladnie zrobiles. |
kajo2012-03-06 19:34 | Niestety wstawiłem stronkę bez jakiejkolwiek ingerencji oprócz oczywiście dodania nieszczęsnego pliku na swój serwer online i problem występuje dalej. Szkoda, bo będę musiał wyłączyć pokazywanie się zdjęć w podzakładkach :( |
kajo2012-03-06 19:38 | Podałbym link do stronki ale nie chcę tego robić na forum bo jest to serwer działający w firmie - nie chcę generować dodatkowego ruchu. |
treewood (OpenSolution)2012-03-06 19:41 | Mi z informacji wynika, ze posiadasz platna wersje. Jesli tak to skontaktuj sie z nami na maila i wtedy podasz adres i zobaczymy co i jak. |
kajo2012-03-06 19:45 | Właśnie przesłałem Wam link do stronki na której można zobaczyć o co chodzi. Nie zmieniałem danych logowania. |