Posiadam, którąś ze starszych wersji Quick.Cms(nie wiem dokładnie jaka:() i ostatnio pojawił się problem z modyfikacją danych. Problem jest dość dziwny, ponieważ ściągnąłem wszystkie pliki z serwera i wrzuciłem je do XAMPPa i o dziwo tutaj wszystko działa poprawnie. (Nie licząc wielu błędów typu Strict Standards oraz Deprecated) Na serwerze jest PHP w wersji 5.2.16. Problem polega na tym ze dodając jakieś zdjęcie/tekst i po kliknięciu klawisza "zapisz"/"zapisz i przejdz do listy" nic się nie zmienia oraz nie wyświetla się żaden błąd. Zastanawiam się czy problem ten leży po stronie serwera czy skryptów. Dodam również, że strona ta ma już kilka lat. Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
treewood - Nie uwierzysz ale ja mam jeszcze w swojej kolekcji "dinozaura" na wersji 0.2. http://plakiety.rhh.pl/ To była moja pierwsza strona na Quick.CMS. Chyba nadszedł czas na przebudowę
Dziekuje za zainteresowanie. Nie wiem jaka wersje Quick.Cms jest to wersja sprzed kilku lat. Po za komentowaniu tej linijki, tej drugiej lub obu naraz: if( isset( $_POST['sOptionList'] ) ) #header( 'Location: '.$_SERVER['PHP_SELF'].'?p='.$aActions['f'].'-list&sOption=save' ); else header( 'Location: '.$_SERVER['PHP_SELF'].'?p='.$p.'&sOption=save&iPage='.$iPage ); exit; wyświetla mi się taki błąd błąd: Parse error: syntax error, unexpected C:\...\p.php on line 21 Może zna ktoś jeszcze jakieś sposoby naprawy tego?