Jak w temacie. Przeszukałem pliki w folderze db - nigdzie nie ma słów wpisywanych w zakładce SEO. Problem z tym, że po wpisaniu do SEO, te wpisy są w źródle strony, natomiast po ponownym edytowaniu danego pliku - w zakładce SEO pola z opisem i słowami kluczowymi są puste! 1. Dlaczego ich nie wyświetla ponownie? 2. Gdzie, (ewentualnie) zastępczo można je edytować do modyfikacji?
Dla wyjaśnienia: Ja wiem, że Ty nie wiesz, że ja wiem, że Ty nie wiesz, że ja NIE WIEM!
Przepraszam za zwłokę - wyjeżdżałem. 1. Modyfikacje, owszem wprowadzałem, ale już po modyfikacjach działało dobrze. 2.Proszę się nie pytać, co konkretnie nawaliło, ponieważ to mnie przerasta. Pomogło odinstalowanie Apache i PHP i ponowna instalka. Dlaczego się zepsuło - OTO JEST PYTANIE?! 3. Być może Apacz zastrajkował, ponieważ próbowałem zamienić w SEO pola input na textarea - wpisywanie a zwłąszcza odczytanie tego co się w pisało jest trochę denerwujące. Niestety - nie działa - zwykła zamiana pól nie wystarcza a głębiej nie umiem pogmerać.
Bardzo dziękuję za zainteresowanie się moim wpisem. Z poważaniem Diadia PS. Temat chyba można zamknąć.