Witam, pobieram z dodatków, po zainstalowaniu, nie mogę zalogować się do panelu...? Kroki wykonane wg instrukcji. Co prawda w instrukcji jest napisane, że działa z wersją 4.1, u mnie 4.2, ktoś próbował? Po przywróceniu oryginalnego pliku htmleditor.php, panel działa. Dzięki z góry
Dla pewności czy dobrze rozumuję: 1) Download CKEditor from http://ckeditor.com/download and extract (decompress) the downloaded archive to "plugins/" directory. (znaczy mam pobrać z ww strony ckeditor? - pobrałem ckeditor_4.0_standard, rozpakowałem i wrzuciłem do katalogu plugins - cały katalog ckeditor), w 2 przypadku zastąpiłem zawartością katalogu ckeditor katalog edit (nazwa została) - też nic 2) Copy file "plugins/edit/htmleditor.php" to Quick.Cms "plugins/edit/" directory (overwrite that file) 3) Edit database/config/general.php Find code:define( 'LANGUAGE_SEPARATOR', $config['language_separator'] );Replace to:define( 'LANGUAGE_SEPARATOR', $config['language_separator'] ); define( 'CKEditorActive', true );