z racji tego ze pomimo różnych prób nie poradziłam sobie z problemem , proszę o pomoc.
Mieliśmy problem na stronie - został rozwiązany, jednak w panelu administratora nadal pojawiały się jakieś błędy - brak tego i tamtego, nie było edytora przy wpisywaniu postów - chciałam wgrać plugin, ściągnełam ze strony, wgrałam na ftpa i pojawiła mi się taka informacja :
Warning: require_once(plugins/ckeditor/ckeditor.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ulalola/domains/xl-pozytywnie.pl/public_html/plugins/edit/htmleditor.php on line 2
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'plugins/ckeditor/ckeditor.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/ulalola/domains/xl-pozytywnie.pl/public_html/plugins/edit/htmleditor.php on line 2
wiem,ze albo wgrałam nie tą wersję, albo nie tam gdzie trzeba i nie potrafie teraz tego cofnąć gdyż komunikat pojawia się już przy póbie zalogowania do panelu
Pobierz v3.6.5 lub starszy. Nowsze wersje nie dzialaja poprawnie z ta instrukcja instalacji. Jesli pobrales jednak odpowiednia wersje tzn, ze nie wykonales wszystkich krokow poprawnie