problem z panelem administatora

Lilitka

2013-01-22 10:33

witam po raz kolejny :)

z racji tego ze pomimo różnych prób nie poradziłam sobie z problemem , proszę o pomoc.

Mieliśmy problem na stronie - został rozwiązany, jednak w panelu administratora nadal pojawiały się jakieś błędy - brak tego i tamtego, nie było edytora przy wpisywaniu postów - chciałam wgrać plugin, ściągnełam ze strony, wgrałam na ftpa i pojawiła mi się taka informacja :

Warning: require_once(plugins/ckeditor/ckeditor.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ulalola/domains/xl-pozytywnie.pl/public_html/plugins/edit/htmleditor.php on line 2

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'plugins/ckeditor/ckeditor.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/ulalola/domains/xl-pozytywnie.pl/public_html/plugins/edit/htmleditor.php on line 2

wiem,ze albo wgrałam nie tą wersję, albo nie tam gdzie trzeba i nie potrafie teraz tego cofnąć gdyż komunikat pojawia się już przy póbie zalogowania do panelu

jak to usunąć ? cofnąć do wersji poprzedniej ?

proszę o pomoc :)

» Quick.Cms v3.x

treewood (OpenSolution)

2013-01-22 11:55

Pobierz v3.6.5 lub starszy. Nowsze wersje nie dzialaja poprawnie z ta instrukcja instalacji. Jesli pobrales jednak odpowiednia wersje tzn, ze nie wykonales wszystkich krokow poprawnie

Do góry
o nas | kontakt