Strona nie jest jeszcze w katalogu głównym serwera, a głębiej, by nikt niepożądany jak na razie nie miał za łatwo wejść na stronę w budowie. Na stronie jest język strony ustawiony na "en"(co prawda strona w języku "en" jest w tej chwili po niemiecku, ale musiałem to napisać, może być pomocne w dalszej części) a w administracji na "pl". Trochę z nudów, trochę z ciekawości wpisałem w google adres mojej strony, pojawił się adres domeny z podstronami. Kliknąłem na jedną podstronę, a tutaj strona ma wygląd sprzed 2 miesięcy, brak danych, w dodatku po Polsku (chociaż identyczny adres). Dlaczego tak się stało? Dodam, że Spróbowałem wejść przez google.at na stronę w nadal jest to samo - włącza się strona w języku polskim. Mam teraz problem, bo strona ma pierwotnie działać na terenie Austrii, a tu włącza się strona po polsku. Usunąłem język "pl", zaczęło wszystko śmigać jak należy, ale w adminie nie było po polsku. Domyślnie jest niby "en" ale czy Austriakowi pokaże się ona w jego ojczystym języku? Dodam, że po wpisaniu adresu bezpośrednio w pasek adresu zawsze wyskakuje strona po niemiecku, a tu google zrobiło coś takiego.