Witam ponownie wiem, że większość ma już dość moich pytań jednak no muszę zadać jeszcze jedno;) Jak zrobić by w prawej kolumnie dodawane treści np losowy produkt itp wyświetlały się ze stylami z lewej kolumny?
Tak to na chwilę obecną wygląda a chciałbym by była też ramka jak w lewej i tło. http://ge.tt/29E6gAb/v/0?c
W wersji płatnej jest to możliwe bo boksy są dodawane z panelu admina i są one powielane z różną treścią. Ty instalujesz ręcznie dodatki więc takiej możliwości nie ma. Ale przypuszczam, że więcej czasu zajmie Ci kombinowanie i pisanie na forum niż instalacja dodatków (które i tak musisz zainstalować) + dodanie po jednym stylu do każdego ;)
Samo zainstalowanie wszystkich dodatków które chciałbym by były (jakieś 90%) to jakaś godzina ale potem ustawianie tego to już kombinacje alpejskie;/ Po jednym?;> A można by napisać po jakim?
Z czystą przyjemności koszystał bym ja i moi znajomi z wersji płatnej zarówno quick cart jak i quick cms ale sam zakup quick cart w wersji płatnej to prawie połowa miesięcznego wynagrodzenia nie jednej osoby.
Za to jak by był quick cart w wersji płatnej za 299zł a quick cms za 199zł to sam dla siebie bym się pokusił.
Np. w menu3 w lewej kolumnie za tło odpowiada wpis: #menu3 ul { padding: 10px 0; list-style: none; background: #faf7e4; } Ale Ty nie masz listy, więc nie da się jednoznacznie powiedzieć co i jak.
Dalej jest tak jak było. A moja cierpliwość do tego skryptu się skończyła już:( wracam do magento bo tam mam już wszystko obcykane co i jak ale znowu dla max 100 produktów to za duży system. Dzięki za pomoc i poświęcony czas.