Style w prawej kolumnie

skryptlandia

2013-03-15 13:07

Witam ponownie
wiem, że większość ma już dość moich pytań jednak no muszę zadać jeszcze jedno;)
Jak zrobić by w prawej kolumnie dodawane treści np losowy produkt itp wyświetlały się ze stylami z lewej kolumny?

Tak to na chwilę obecną wygląda a chciałbym by była też ramka jak w lewej i tło.
http://ge.tt/29E6gAb/v/0?c

Z góry dziękuję za pomoc;)

» Quick.Cart v6.x

www.hurtowniamarpol.pl

selekcjoner

2013-03-15 13:17

Każdy dodatek ma swoje style i nie da się tego tak zrobić.
Takie coś jest możliwe np. w wersji płatnej przy dodawaniu boxów.

simlution.org

skryptlandia

2013-03-15 13:19

To mnie zasmuciłeś i to bardzo;/ A da się w darmowej wersji zrobić coś podobnego jak te boxy?

www.hurtowniamarpol.pl

selekcjoner

2013-03-15 13:23

W wersji płatnej jest to możliwe bo boksy są dodawane z panelu admina i są one powielane z różną treścią.
Ty instalujesz ręcznie dodatki więc takiej możliwości nie ma.
Ale przypuszczam, że więcej czasu zajmie Ci kombinowanie i pisanie na forum niż instalacja dodatków (które i tak musisz zainstalować) + dodanie po jednym stylu do każdego ;)

simlution.org

skryptlandia

2013-03-15 13:33

Samo zainstalowanie wszystkich dodatków które chciałbym by były (jakieś 90%) to jakaś godzina ale potem ustawianie tego to już kombinacje alpejskie;/
Po jednym?;> A można by napisać po jakim?

Z czystą przyjemności koszystał bym ja i moi znajomi z wersji płatnej zarówno quick cart jak i quick cms ale sam zakup quick cart w wersji płatnej to prawie połowa miesięcznego wynagrodzenia nie jednej osoby.

Za to jak by był quick cart w wersji płatnej za 299zł a quick cms za 199zł to sam dla siebie bym się pokusił.

www.hurtowniamarpol.pl

selekcjoner

2013-03-15 13:35

Np. w menu3 w lewej kolumnie za tło odpowiada wpis:
#menu3 ul {
padding: 10px 0;
list-style: none;
background: #faf7e4;
}
Ale Ty nie masz listy, więc nie da się jednoznacznie powiedzieć co i jak.

simlution.org

skryptlandia

2013-03-15 13:39

A jak ma to się odnosić do prawej?

www.hurtowniamarpol.pl

selekcjoner

2013-03-15 13:47

Zamiast oryginalnych styli dla randomProduct wklej takie:
#randomProduct{padding:0 0px 10px;}
#randomProduct .type{margin-top:10px;padding:5px 13px 10px;font-size:1.667em;font-weight:bold;color:#fff;background:#326e9c;}
#randomProduct .content{background:#faf7e4;padding:12px 10px;list-style:none;border-bottom:2px solid #757575;line-height:1.5em;text-align:center;}
#randomProduct img{padding:1px;background:#c0bfbf;border:4px solid #eee;-webkit-box-shadow:0 0 10px rgba(48,47,47,.4);box-shadow:0 0 10px rgba(48,47,47,.4);}
#randomProduct img:hover{border:4px solid #c9cdce;}
#randomProduct h3{font-size:1.1em;padding:5px 0;}
#randomProduct a{text-decoration:none;}
#randomProduct a:hover{background:inherit;color:#666;text-decoration:underline;}
#randomProduct .price, #randomProduct .noPrice{padding:2px 0 0;background:inherit;color:#c22463;}
#randomProduct strong{padding:0 2px 0 5px;font-weight:bold;}
#randomProduct .price em{padding:0;background:inherit;color:#666;font-style:normal;}
#randomProduct .price span{color:#666;font-weight:bold;padding-left:5px;}

jak jest OK to zamykamy temat.

simlution.org

skryptlandia

2013-03-15 13:52

Dalej jest tak jak było. A moja cierpliwość do tego skryptu się skończyła już:( wracam do magento bo tam mam już wszystko obcykane co i jak ale znowu dla max 100 produktów to za duży system. Dzięki za pomoc i poświęcony czas.

www.hurtowniamarpol.pl

Do góry
o nas | kontakt