Potrzebuję zdefiniować inne style css do jednych kategorii, a drugie do drugich. Z pliku header.php stworzyłem plik _headers.php i zmieniłem linijkę ze zmienną ze stylami na: <style type="text/css" >@import "<?php echo $config['dir_skin']; ?>styles.css";</style> Stworzyłem także nowy plik page2.php, w którym na początku zamieniłem header.php na headers.php, i wszystko jest okej, style się zmieniają, jednak gdy chcę ustawić te same style w szczegółach produktu i tworzę nowy plik product2.php, w którym zmieniam header.php na headers.php, to niestety style się nie zmieniają , a ponadto w źródle strony w linijce, w której zdefiniowane są style pisze style.css a powinno styles.css. Jest jakaś możliwość zmiany? Albo czy znacie jakieś inne sposoby zdefiniowania dodatkowych styli?
Ogólna instrukcja jest tutaj:http://opensolution.org/Quick.Cart/docs/?id=pl-tips#8 Jednak jeśli działało Ci dla page2.php to za bardzo filozofii nie ma dla product2.php, oprócz oczywiście kwestii ustawienia odpowiedniego tematu dla produktu. Ewentualnie posprawdzaj sobie dokładnie nazwy plików, bo w drugim zdaniu piszesz ( pół żartem pół serio ), że z pliku "header.php" stworzyłeś inny, a takiego nie ma;)
Zrobione. Powód był trochę dziwny. Nie wiem czy to wina pamięci przeglądarki (choć w międzyczasie komputer był wyłączany), czy programu. A mianowicie chciałem zmienić coś w kodzie product2.php, nie związanego z tematem. Po edycji i ponownym wrzuceniu na serwer style także jakimś cudem się zmieniły.