gangesy2013-01-07 20:46 | Witam wszystkich serdecznie mam do was zapytanie a w zasadzie prośba moja do was o pomoc w rozwiązaniu problemu, mianowicie jestew w trakcie tworzenia sklepu a raczej nadaje mu wyglad i dokladam kategorie i produkty na oprogramowaniu Quick Cart v6.0 podczas gdy chcę wypróbować jak się zamawia produkty z mojego sklepu o nazwie gangesy.pl to pojawia się komunikat na etapie skłądania zamówienia o treści "wypełnij poprawnie wymagane pola" nie wiem jak z tym problemem sobie poradzić, dlatego zglosiłęm się o pomoc na forum. » Quick.Cart v6.xDamian |
selekcjoner2013-01-07 20:53 | Musisz wypełnić wszystkie wymagane pola, czyli min. poprawny e-mail, wybrać sposób dostawy oraz zaakceptować regulamin. Widzę, że u Ciebie wszystko działa w porządku. simlution.org |
zamowpalete.pl2013-01-21 19:19 | Poddałem się mam podobny problem. Pozmieniałem to co trzeba na 777. Dodany jest przelew, dodana opcja wysyłki. Kiedy wybiorę sobie produkty do koszyka i robię "zamów" wyskakuje mi pusta strona z tekstem "formularz zamówienia". U gangesów są wtedy okienka do wypełnienia u mnie pusto. www.zamowpalete.pl |
selekcjoner2013-01-21 19:37 | Zobacz w tym temacie 5 ostatnich postów: simlution.org |