Witam, taki mam dziwny problem. stworzona podstrona nie wyświetla się tylko kieruje na stronę inną.
przedziwna rzecz nie wiem jak to opisać, zobaczcie sami:
na stronie nadrzednej : torby_bez_nadruku http://gcztery.eu/roboczy/?_-torby-bez-nadruku-_,28 stworzone są podstrony i wszystkie działają prawidłowo z wyjątkiem ostatniej o nazwie: Kraft Classic Monokolor ® laminowany błyszcząco | uchwyt sznurkowy
jak klikam w tą stronę to mnie przerzuca do strony z innej kategorii: torby_z_nadrukiem podobnie się dzieje z produktem powiązanym z tą stroną.
No fakt, dziwna sprawa, stworzyłem identyczny link na czystej wersji freeware Quick.Cart v5.x i linkuje dobrze, a u Ciebie jeśli klikniesz ten link i w pasku przeglądarki z linku usuniesz np. słowo "monokolor" to wczyta się prawidłowo. Spróbuj utworzyć na próbę krótszy tytuł tej podstrony lub wykorzystaj SEO/Nazwa url i zobacz czy działa...
witam, skróciłem nazwę strony nieco - ale może to był problem z polskimi znakami w nazwie strony jak zamieniłem tekst :laminowany błyszcząco na: laminat błysk - to teraz prawidłowo linkuje