diamel2012-09-28 15:25 | Witam. Moj epizod życiowy zatrzymał się gdzieś przy QC 4.x i obecnie postawiłem QC 5.2. Jakież było moje zdziwienie, gdy chcę ustawić column2 czyli coś co było we wcześniejszych wersjach (addiciional column hidden in styles) a tu tego brak. Czy opensolution może coś mi w tej kwestii powiedzieć? Czyżby rezygnacja z dodatkowej kolumny? » Quick.Cart v5.xechhh.. |
treewood (OpenSolution)2012-09-28 18:41 | diamel - gdyby sie Panu chcialo ... to by sobie Pan pobral jakas skorke gdzie sa 2 kolumny i problem by byl rozwiazany. |
diamel2012-09-29 17:54 | Panu by się chciało ;) chodziło mi tylko czy kierujecie się z projektem tylko w stronę 2 kolumn a nie 3. Wiele rzeczy widze że przeprogramowaliście, w tym nazwy zmiennych przynajmniej od wersji 3.6 i wogóle rdzeń sklepu jakby odchudzony. Zasadniczo też np randomProduuct, lastProduct,, polecane prod. etc znajduje się teraz w right product a nie w column 2. Stąd moje spostrzeżenia że uciekacie od wersji 3kolumnowych. Ale rozumiem:) idziecie z duchem czasu;) kto pyta nie błądzi ;) |
openzibi2012-09-29 22:35 | diamel - dziwi mnie, że dziwi Cię rozwój systemu Quick.Cart. hosting-domeny-strony - www.rhh.pl |