Dodatkowe pole w panelu admina

wiadomy

2012-09-27 09:58

Witam.Mam pytanie - czy do panelu admina można dołożyć (w produktach) pole waga które będzie sumowane?Czy po takim zabiegu można również ustawić cene wysyłki zgodnie z wagą??

Pozdrawiam

» Quick.Cart v5.x

wiadomy

boboo

2012-09-27 13:13

Można.

qc-plugins.kimla.de

wiadomy

2012-09-27 15:52

A możecie podpowiedzieć jak? Albo czy jest jakiś plugin podobny do ww.zasady działania?

wiadomy

selekcjoner

2012-09-27 16:05

Aby dodać kolejne pole w adminie to nie jest aż taki problem, natomiast żeby później sumować, ustawiać odpowiednią cenę według wagi to już sporo przeróbek, ogólnie poleca się wersję EXT, tam wszystko masz.

simlution.org

wiadomy

2012-09-27 16:20

W przyszłości będę chciał zakupić owy EXT ,ale narazie inwestuje to co mam w towar -powinien się szybko zwrócić i jestem zmuszony do samodzielnej obróbki.Macie jakis podobny plugin jak dodać pole w adminie?

wiadomy

selekcjoner

2012-09-27 16:34

coś podobnego opisał treewood tutaj:
http://opensolution.org/Quick.Cms/forum/tutorial-how-to-add-new-page-field-in-quickcms-v40,2023.html

Jak to napisał treewood: "(...) Jesli znasz sie troche na PHP i ogarniasz w miare skrypt to powinno Ci sie to udać"

simlution.org

wiadomy

2012-10-12 16:02

Witam.Zrobiłem wszystko zgodnie z powyższym tutorialem,wartość jest widoczna w panelu admina ,jest pole do wpisywania ale jak coś wpiszę nacisnę zapisz to podana wartość znika.Gdzie mogłem popełnić błąd bo już nie mam pomysłu.

Pozdrawiam

wiadomy

Do góry
o nas | kontakt