Dodanie nowego menu "produktów"

mat3j861

2012-08-23 21:58

Witam, chciałbym stworzyć menu wyglądające jak menu bestselerów, tzn. menu które wyświetla produkty dodane z panelu administracji. Nowe menu dodałem przy użyciu instrukcji http://opensolution.org/Quick.Cart/docs/?id=pl-tips lecz mam problem ze stylem. Nie umiem zrobić tak by to menu przypominało bestselery - tzn by można było umieścić w nim np 3-5 produktów i pojawiały bi się w tym miejscu miniatury takie jak w bestselerach.
Bardzo dziękuje za wszelką pomoc

» Quick.Cart v5.x

treewood (OpenSolution)

2012-08-24 07:43

mat3j861 - to pobierz darmowy dodatek "simpleBestsellers" i zobacz jak to tam wyglada. bedziesz mial dobry wzor

mat3j861

2012-08-24 16:26

niestety to wykracza poza moje znikome umiejętności, Dodałem "simpleBestsellers" i ok wyświetla się tak jak powinno, lecz w żaden sposób nie mogę sobie poradzić jak dodać mam tam asortyment. Nie koniecznie proszę o gotowe rozwiązanie, może na początek dalsze podpowiedzi...
Wszędzie zamiast słowa bestsellers oraz simplebestselers starałem się zmienić nazwę na Menu5 - w container.tpl i na serwer, sprawdzam - niby nic się nie dzieje - idę dalej - zmieniam actions/themes/default.php - wrzucam na serwer - strona się nie wyświetla wogóle (brak odpowiedzi z serwera)

Do góry
o nas | kontakt