Matek2012-04-29 23:19 | Witajcie. Mam takie pytanie. Stworzyłem swój własny sklep. Jesli kupujący wybierze juz towar, i wybierze płatnosc przelewem to jak bedzie widział na jaki nr banku wplacic pieniążki?. Gdzie to można uzupełnic lub wpisac? Jakies sugestie?. A co z aplikacją np PayU przelewy24.pl, jak to załadowac? Jest jakis poradnik do współpracy z tego typu aplikacjami i quick Cartem? » Quick.Cart v5.xBaggi |
boboo2012-04-30 06:16 | 1. $lang['Order_customer_email_foot'] qc-plugins.kimla.de |
Matek2012-04-30 10:51 | Chodzi mi o to jak zrobic cos takiego, żeby przy platnosci juz wybraniu towaru uzupełnieniu danych do wysyłki była mozliwosc wybrania opcji płatnosci online i swojego banku tak jak jest tutaj : http://www.janusz.hostings.pl/QuickCart/ tutaj sobie wybieramy jaki bank mamy i przenosi nas na strone, gdzie mozna przeczytac sobie instrukcje jak to zrobic itp? Baggi |
boboo2012-04-30 11:00 | A przeczytałeś dokumentacje techniczne z drugiego punktu? qc-plugins.kimla.de |
Matek2012-04-30 11:05 | Aha. Ok a jak zrobic gdy juz ktos zamówi produkt to zamiast tego napisu ,,Zamówienie zostało zapisane i wysłane. Baggi |
boboo2012-04-30 11:21 | Jak w adminie wejdziesz w "narzedzia/języki" i wybierzesz ten swój to zobaczysz wiele ciekawych rzeczy. qc-plugins.kimla.de |