Na samym górze strony http://handmade.wiko.kylos.pl/ pojawił mi się błąd, który kompletnie nie wiem jak usunąć. Wyświetla się napis: Warning: file(db/pl_products_visits.php) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/wiko/public_html/handmade/core/products.php on line 397 Pomiń nawigację
Jestem początkująca, nie znam się za bardzo na zasadach php, na pewno coś namieszałam... Bardzo proszę o pomoc, może ktoś spotkał się już z takim przypadkiem.
przypomnij sobie co ostatnio robiłaś czy zmieniałaś coś, sprawdź core/products.php i linię 397, porównaj z oryginałem, możesz zawsze go zastąpić oryginałem ale najpierw zrób kopię tego pliku, tak samo z plikiem - db/pl_products_visits.php
Dzięki za zainteresowanie ale to już sprawdziłam. W core/products.php linie 397 są identyczne: $aFile = file( DB_PRODUCTS_VISITS ); pliki db/pl_products_visits.php też mają taką samą zawartość: <?php exit; ?>
Zastanawiam się, czy nie jest inny powód. Sama nie wiem jak to się stało, bo próbowałam zmieniać różne rzeczy (nie robiąc kopii zapasowych plików) ale nagle zobaczyłam zainstalowane różne niepotrzebne dodatki. Zaczęły mi się pokazywać puste nawiasy przy produktach w lewym memu - udało mi się usunąć. Ukazały się różne możliwe opcje wysyłki towaru na samym końcu lewego memu - też to usunęłam. Nie chcę usuwać jeszcze czegoś, bo mogę usunąć za dużo. Wydaje mi się jednak, że jest jeszcze coś zainstalowane niepotrzebnie, co powoduje ukazywanie się tego błędu. Nie wiem jednak co to może być, co powinnam usunąć.
Ja bym napisał do prowidera hostingu, napewno mają kopię z przed tygodnia lub dwóch, najprościej będzie to przywrócić. Bo na pewno coś zostało usuniętę