stejny obsah objednavky mě i zakaznikovi - nechci

tomtomtom

2012-02-06 11:23

Ahoj, mam nove verzi 4.2 a po odeslani objednavky se zasle email me a zaroven mam nastaveno aby se poslala i zakaznikovi informace. Ale me i jemu prijde stejny text - Dekujeme za objednavku atd. ve verzi 3 me prisla zprava Informace o nove objednavce - ID ... a klientovi to co jsem nastavil v send order to client. Ale ted, kdyz jsem koukal do kodu tak me i klientovi prijde informace ze send order to client. Deje se to jenom me a nebo ne? v orders_print je jen Order_customer_info_.... a Order_info_.... chybi, ale kdyz to dodam a naplnim i lang/ tak to furt odesila stejnou zpravu.
Nevite prosim co s tim? diky

» Quick.Cart v4.x

beholder

2012-02-06 12:16

Oni to tusim spravili do jedineho setu sablon, pretoze tak to je prehladnejsie. Ale nie som si isty, musel by som priamo pozriet tu sablonu.

http://cicmanec.sk/easyplugins/

tomtomtom

2012-02-07 04:23

mam ji sem nakopirovat? jakou presne? Ono je mi to vice mene jedno, hlavne ze mi prijde nejaka informace, jen jsem takovy nejisty, jestli nemam nekde chybu, protoze v tom skinu lit01_v4.2.zip bylo uz nekolik chyb, jako ze chybelo v containeru menu2, pritom vsude jinde se s nim pocitalo a dokonce v nem byly stranky, chybely texty treba nad basket_info, ikdyz v langu to bylo... bylo to takovy osekany... jestli teda muzu poprosit, napiste mi jakou sablonu nebo jake soubory mam nakopirovat nebo nekam poslat. Diky

tomtomtom

2012-02-07 15:59

:-(

Back to top
about us | contact