jacek19662012-02-05 17:18 | Witam,prosze o podpowiedz jak mozna postawic sklep od nowa po katastrofie np.serwera.Jestem zupelnie zieloniutki.Pomijam na razie automatyczne rozwiazania. » Quick.Cart v4.xmusze sie duzo nauczyc |
jacek19662012-02-07 23:23 | Hej,nikt nic nie napisze?Mozna sobie po mnie pojechac ile kto chce,ale cos napiszcie. php kojarzy mi sie jedynie z bhp |
treewood (OpenSolution)2012-02-08 07:07 | jacek - nie wiem czy dobrze Cie rozumiem. Pobierz sobie darmowy dodatek simpleBackup i bedziesz mogl dokonywac kopii zapasowej. Szanujacy sie hosting np. kei.pl, nazwa.pl, home.pl maja kopie zapasowe na kilka tygodni wstecz. |
jacek19662012-02-08 08:14 | treewood-pewnie robie cos nie tak.Kopia darmowa ,jak i z narzedzia platnego wysyla na komuter zipa katalogu db.Sam sobie skopiowalem db,pomieszalem w narzedziu,czyli porobilem zamowienia,pokasowalem przypadkowe pliki,w ostatecznosci mozna wszystko wykasowac,czyli taka symulacja awarii. wgralem jeszcze raz wersje startowa quick,carta podmienilem katalog db na ten z kopii i niestety nie daje sie uruchomic.Temat wazny,bo najlepiej robic kopie po kazdej zmianie. |