Witam serdecznie zaimplementowałam plugin "random product" do QCv.3.2 - działa poprawnie :)
Ale ja potrzebuję, aby ten random product pokazywał się wyłącznie na stronie, dla której utworzyłam osobny szablon. Ja wkleiłam do pliku tego szablonu (u mnie nazywa się pages_pierwsza.tpl w katalogu templates) w wybranym miejscu zmienną $sRandomProduct, jednak to chyba nie wystarczy, bo produkt się nie pokazuje - co robić?
I jeszcze jedno pytanie - jak zrobić, aby random products było zaciągane z produktów przypisanych do danego menu? np. na stronie z drzewami pokazuje mi się random tylko z puli drzew, a w cebulach - tylko cebule?
Produkt sie powinien wyswietlac. Czy stworzyles tez osobny temat ? Bo jesli tak to mozliwe, ze to jest przyczyna nie wyswietlania sie tego produktu losowego.
Zrob sobie upgrade do wersji v4.2 Quick.Carta i uzyj dodatku: randomCategoryProducts_v0.1.zip
Ma to korzysci takie, ze pozbedziesz sie bledow ze starszych wersji i bedziesz mial dostep do wiekszej ilosci dodatkow ale ... grafike bedziesz musial przezucic na nowo.
treewood, mam sporo modyfikacji, migracja nie będzie prosta....
Ale, ale poradziłam sobie tak, ze zmieniałam nie temat, lecz szablon - teraz jest ok. Ale chciałam wrócić do poprzedniego pytania - czy jest możliwość do zawężenia random product do kategorii. I jeszcze jedno - za pomocą divów zrobilam na strronie 3 okienka i w każdym chciałam wyświetlić random, oczywiscie najlepiej aby w każdym oknie pokazywał się inny produkt - teraz w każdym pokazuje się to samo. Najlepiej, abym mogła przypisać okno do kategorii