chcę w sklepię mieć 4 kategorie produktów: Skarpetki, majtki, staniki i rajstopy, chciałbym, aby po wejściu do kategorii oraz przy opisie produktów w tle wyświetlał się obrazek zgodny z kategorią,
czy ktoś może wie jak to zrobić? wybór ccs-a jets na całą stronę nie da się podzieli, że pewna część stron bierze style z jednego pliku, a reszta z innego, w plikach tpl jest tylko możliwość zmiany div-a page a nie całego body,,
będę bardzo wdzięczny za wskazówki i sugestię bo jestem coraz bliżej poddania się :)
" Jeśli chciałbyś taką funkcjonalność jaką mają bannery tzn. możliwość uploadowania poprzez panel admina tych plików z tłami to byłoby trochę zabawy. Mogę natomiast opisać prostszy wg mnie sposób, jednak trochę "na piechotę". Do rzeczy.. Edytujesz plik container.tpl i pod linią: <style type="text/css">@import "$config[dir_templates]$config[template]";</style>
Jestem wielki, a nic nie zrobiłem jeszcze.. Prześlij adres strony to zerkniemy o co chodzi. Przyznam szczerze, że z Twojego opisu nie wszystko zrozumiałem, ale solucja, którą przytoczyłeś faktycznie jest uniwersalna i powinna działać również w Twoim przypadku. Być może później gdzieś w stylach np. default.css zmieniasz to tło na inherit bądź jakieś inne.