Każdy powinien je widzieć. Nie ma tutaj zależności do tego, kto odwiedza stronę. Może nie ładują Ci się najnowsze style, spróbuj może na innym komputerze, innej przeglądarce etc.
mam podobna sytuacje pod IE jak i pod Firefoxem nie pamięta głosów na oddany produkt (średniej), również nie pamięta ilości gwiazdek oddanych przez użytkownika po wyczyszczeniu historii przeglądania nic się nie zmieniło proszę o sugestie
juz wiem po wyczyszczeniu historii przegladania nie wyswietlalo ani votow ani sredniej ani zapelnionych gwiazdek ani VAT'u wystarczy wejsc w admina nic nie robic poza zapisz i wszytko sie pokazuje jak powinno na stronie
Tak z głupia frant zapytam: czy nadałeś tym nowym plikom w /db/ odpowiednie dla tego katalogu atrybuty (chmod)? W instrukcji pluginu nie ma co prawda o tym mowy, ale w głównym manualu QC jest napisane, że m.in. ten katalog i wszystkie w nim pliki powinny mieć chmod - 777
jest tak jak wczesniej pisalem co prawda pamieta glosy ale jak wyczyszcze historie to voty i srednia wyskakuje zero ale jak wbije sie na admina i np produkty lub strony wejde i wystarczy klikne ZAPISZ na stronie voty srednia i zapelnione gwiazdki ___ pojawiaja sie jak myslisz boboo co dalej
Sprawdź zawartość pliku /db/xx_products_votes.php (x: id produktu, y: suma punktów, z: ilość głosowań) <?php exit; ?> x0$y0$z0$ x1$y1$z1$ x2$y2$z2$ itd... Czy masz tam jakieś liczby. Z dugiej strony, czy na pewno nie wkrada Ci się jakiś błędzik podczas 'montażu'? http://opensolution.org/Quick.Cart/forum/problem-biale-strony-,7607.html Tu też zarzekał się, że robi idealnie wg instrukcji, a jednak okazało się, że...
przegladalem jescze raz krok po kroku jak w instrukcji ,:?> wszystko jest jak nalezy moj pliczek wyglada tak : <?php exit; ?> 1$5$1$ 90$7$2$ 90$7$2$ 1$5$1$ 90$7$2$ 1$3$1$ 21$1$1$ 47$1$1$ 90$7$2$ 47$5$1$ 90$7$2$ 90$7$2$ 90$7$2$ 1$5$1$ 1$4$1$ 90$7$2$ 47$5$1$ 48$5$1$ 8$5$1$
Wiec wyglada na to ze zlicza ale jak dzis z innego kompa chcialem zaglosowac klikam a tu dalej srednia sie nie pokazuje tzn nie dodaje zostala stara albo na nowym produkcie 0 :(
I wygląda źle. Nie powinno być powtórzeń ID produktu (1. kolumna). Dopisywanie ma funkcjonować tylko jeśli nie istnieje $aData['iAverageVotes'], czyli nie ma w bazie_Votes produktu np. ID-90. Ale jeśli jest, to ma tylko zmieniać wartości przy nim w kolumnie 2. i 3. A u Ciebie dopisuje pod spodem, mimo, że już masz tam kilka 90, czy 1, czy 47.
Wyświetl sobie tę zmienną i obserwuj zawartość w bazie. (na początek ją wyczyść)
Do eksperymentów wyrzuć: && !isset( $_SESSION['aVotesProducts'][$iProduct] ) && !isset( $_COOKIE['aVotesProducts'][$iProduct] ) wtedy będziesz mógł dodawać bez czekania i wylogowywania, czy też zmiany komputera.
A u mnie tak: <?php exit; ?> 2$19$5$ 3$5$1$ 1$19$5$ 8$5$1$ 6$5$1$ 7$5$1$ 4$5$1$ 5$5$1$ 9$5$1$
Bez powtórek. Wejdźcie na moją stronkę (w stopce) i poklikajcie. Nie traktować jako reklamy mojej strony!!! A ja zobaczę u siebie na żywo, co się dzieje. Można po kilka razy głosować, bo zdjąłem na razie to zabezpieczenie "session i cookie". Potem sobie to wyzeruję.