Mam kilka problemów do rozwiązania. Mój próbny sklepik: http://prestaa.pl/quickcartadd
Otóż jak mam ustawić baner, czyli te tło loga? Pojawiły się u mnie jakieś bugi i pokazuje się baner ze starej skórki na podstroncie :our offer i próoba" mógłby ktoś wskazać źródło tego? Wiem jak to usunąc (np. zmienić nazwę tego pliku, ale chcę poznać źródło.
Druga sprawa jak mam ustawić małe zdjęcie jako tło ogólne tak żeby się powtarzało?
Kolejna sprawa jak mam ustawić jako stronę główną "main", a nie że od razu mi do produktów wchodzi.
Kolejna kwestia , potrzebuję i mieć na stronce formularz kontaktowy, jednak chociaż robiłem wszystko wg instrukcji nie udało mi się tego zrobić... czy mógłby ktoś mi podesłać zawartość takiego gotowego skryptu z /actions client/p.php bo najwyraźniej coś w tym pliku spiepszyłem.
Tak wiem, to jest konto zupełnie testowe i admin admin może pozostać. własnie nie bardzo wiem jak ten drugi komunikat usunąć, muszę posiedzieć nad tym...
Głównym problemem jest baner, czyli te tło loga, jak to zrobić? Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie , ale to nie jest standardowa skórka i być może ona nie obsługuje banera? bo postępuję wg instrukcji podanej w innym temacie , ale i tak nie udaje mi się wstawić tego baneru
hmm, tylko, że nie bardzo wiem jak to zmodyfikować.. Mógłby ktoś wskazać w którym pliku mam coś zmienić i czego zmiany mają dotyczyć, żebym nie łamał licencji?
Jakoś ustawiłem baner, może trochę nie fachowo , bo po prostu wrzuciłem logo o dużym rozmiarze.
Teraz problem pojawia się z wgraniem ckeditor. Wgrałem, pozmieniałem kody jak trzeba, ale w panelu admina nic mi się nie zmieniło, jak sie wogóle odpala tego ckeditora?
w panelu admina w edycji strony w company i contakt masz wybrany baner, zmień go lub usuń, wgraj w templates/img swój baner i nazwij go header.jpg tak jak jest w oryginale podmień i po zabawie