oferta sklepu tylko w podstronie

ketrab_eu

2011-09-21 11:35

Witam,

nie mogę doszukać się rozwiązania, które umożliwiło by mi umiejscowić ofertę sklepu w bocznym menu tylko i wyłącznie w podstronie "sklep" w Quick Cart.

Proszę o info czy jest to możliwe czy jestem skazany na instalacje Quick Cart i Quick Cms, przerabianie obu systemów graficznie i wstawienie linka do sklepu w Quick Cms.

Pozdrawiam

» Quick.Cart v4.x

ketrab_eu

2011-09-22 13:08

Pomocna byłaby również informacja, że nie da się tego zrobić, co zaoszczędziłoby mi dużo czasu. Czekam zatem na kogoś kto zna się w tym temacie i potrafi podać konkretne rozwiązanie bądź info, że ta wersja nie przewiduje takich sytuacji.

Pozdrawiam

boboo

2011-09-22 13:35

Napisz to jakoś wyraziściej.
O co dokładnie ci chodzi?

strzelectwo.kimla.de

ketrab_eu

2011-09-22 14:04

Ofertę widać w każdej podstronie sklepu. Biorąc pod uwagę domyślne ustawienia ofertę widać w Ofirmie, Nasza oferta, Regulamin, Kontakt, Koszyk.

Szuka rozwiązania, które pozwoli na publikację oferty sklepu tylko w podstronie np.: Nasza oferta, Koszyk. Pozostałe podstrony z treścią na całą szerokość strony.

Czy jest to możliwe?

boboo

2011-09-22 14:10

Jak najbardziej możliwe.

strzelectwo.kimla.de

ketrab_eu

2011-09-22 14:18

Cieszę się bardzo. Czy możesz mi opisać jak to zrobić czy jest to tyko rozwiązanie dla płatnej wersji?

boboo

2011-09-22 14:47

Na płatnych wersjach na razie nie pracuję.
A opisać mogę - ale nie tu.

strzelectwo.kimla.de

ketrab_eu

2011-09-22 14:51

Gdzie, zatem możesz opisać?

ketrab_eu

2011-09-26 13:56

przypominam się

Makaron

2011-09-26 15:26

Wystarczy, że wyświetlisz lewe menu (z ofertą) na danej podstronie, a jak to zrobić? Bardzo prosto.. Tworzysz nowy temat (http://opensolution.org/Quick.Cart/docs/?id=tips#tematy_-_zmiana_wygladu_calej_strony_na_wybranej_podstronie) i tylko w nim pozostawiasz linię:

$sMenu3 $oPage->throwMenu'menu_3.tpl'3$iContent);

z pliku templates/themes/default.php tą linię usuwasz. Dla tych podstron, na których chcesz wyświetlać to menu przypisujesz nowoutworzony temat i to wszyzstko.

I helped? Like it: www.facebook.com/makwebpl

ketrab_eu

2011-09-27 08:43

Serdeczne dzięki za pomoc. Jednak najprostsze rozwiązania są najlepsze :P

Pozdrawiam

ketrab_eu

2011-09-27 13:12

Powoli dojrzewająca realizacja: http://ketrab.eu/client/aroma_display/

Do góry
o nas | kontakt